Vastgoedeigenaren

Optimaliseer het rendement van je vastgoed. Onze gebruiksvriendelijke dashboards geven je direct inzicht in de bezetting en financiële resultaten van de parkeerfaciliteiten in eigendom en exploitatie.

Exploitatie van parkeerfaciliteiten

Ontdek de mogelijkheden voor het verbeteren van je rendement. Hoe verloopt de bezetting over tijd. Wat zijn de populairste betaalmethodes en abonnementen. Verlies je inkomsten door onbetaald uitrijden of defecte apparatuur?

Met onze koppelingen met de meest gebruikte parkeerapparatuur en geautomatiseerde dashboards heb je direct inzicht zonder tijd te verliezen met handmatig uitzoekwerk.

Modules voor Vastgoed eigenaren

Off-street parkeeranalyse

Rapportage van (volledige) transacties, parkeerduur en inkomsten. Inzicht per garage, betaalautomaat en per betaalmiddel.

Betalingen audit

Audit van geldstromen van betaling door klant tot ontvangst op rekening. Voor chartale, girale en mobiele geldstromen.

Tarieven audit

Audit van daadwerkelijk afgerekende tarieven met de geplande. Inzicht in verkeerd ingestelde tarieven bij automaten of mobiele aanbieders.

Scenario simulaties

Simulatie van verschillende scenario’s op parkeerinkomsten. Combineer lokale data en benchmarks om het effect van diverse prijsschema’s te analyseren.

Abonnement verkoop & beheer

Online reservering, verkoop en betaling van abonnementen voor stallingen. Volledig online te beheren door medewerkers.

Fietsverhuur

Online reservering en betaling van verhuur van fietsen, brommers, etc. In- en uitchecken en beheren van verhuurmateriaal gaat eenvoudige via QR-codes.

Retail verkoop

Cashless verkopen van retail artikelen in een stalling. Door scannen van een QR-code van een artikel verlopen transacties volledig digitaal.