Financiële Analyse

Stel je parkeerinkomsten zeker. Analyseer en audit je geldstromen. Van de betaling op de automaat tot het moment dat het op je bankrekening staat.

Krijg je geldstromen inzichtelijk

De geldstromen van je parkeerinkomsten gaan over vele stappen. Klanten gebruiken betaalmethodes en apparatuur van meerdere partijen. Monit integreert alle data en geeft je de mogelijkheid tot een volledige analyse en audit. Ontdek het effect van onjuiste tarieven, fraude en handhaving. Onderzoek scenario’s van verschillende tarieven op je inkomsten.

Modules voor Financiële analyse

On-street parkeeranalyse

Rapportage van transacties, parkeerduur en inkomsten. Inzicht per wijk, mobiele zone, parkeerautomaat en per betaalmiddel.

Off-street parkeeranalyse

Rapportage van (volledige) transacties, parkeerduur en inkomsten. Inzicht per garage, betaalautomaat en per betaalmiddel.

EV parkeren

Rapportage over het gebruik van laadpalen door EVs. Zie de bezetting en opbrengsten. Bepaal of er meer stroompunten bij je parkeerfaciliteiten moeten worden geplaatst.

Betalingen audit

Audit van geldstromen van betaling door klant tot ontvangst op rekening. Voor chartale, girale en mobiele geldstromen.

Scanautoanalyse

Grafische weergaven van data afkomstig van scanauto. Direct inzicht in bezetting en handhaving.

Scenario simulaties

Simulatie van verschillende scenario’s op parkeerinkomsten. Combineer lokale data en benchmarks om het effect van diverse prijsschema’s te analyseren.

Facturatie en betaling

Facturatiesysteem voor abonnementen op basis van data uit het PMS. Koppeling naar financiële administratiesystemen zijn mogelijk.

Geldgaring

Registraties van ritten en de collecties van contant geld uit betaalautomaten. Koppeling met het PMS en financiële administratie vermindert kans op fraude.

Slagboomhandelingen

Rapportage over slagboomhandelingen. Welke medewerkers openen op welk tijdstip en met welke reden.